kala40 Napisano 25 marca 2013 Udostępnij Napisano 25 marca 2013 Witam wszystkich serdecznie!Mam mały problem w doborze głośników, mianowicie posiadam CA Azur 540Rv3 i możliwość zakupienia pod niego dwóch rodzjów głośniczków tj. KEF Cresta 30 lub Monitor Audio BR2. Bardzo prosze o poradę które będą bardziej optymalne pod ten klocek. Rodzaj muzyki to głównie elektronczna oraz ambient.Dziękuje za wszelkie informacje.Pozdrawiam Adam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 marca 2013 Udostępnij Napisano 26 marca 2013 Witaj Adamie,podaj proszę, jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe oraz jak możesz ustawić kolumny w Twoim salonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kala40 Napisano 26 marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 marca 2013 Cytat Witaj Adamie,podaj proszę, jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe oraz jak możesz ustawić kolumny w Twoim salonie. pomieszczenie ma około 20m.kw, kolumny mogę dowolnie ustawić, nie mam żadnych ograniczeń.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts