Spankit Napisano 27 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2008 Wiam chłopaki otóż zawsze mogę liczyć na waszą pomoc i niejednokrotnie już się na Was nie zawiodłem Jakie wzmacniacze sa najlepsze do stereo ?YamahaPioneerSonyTechnicsHarman KardonOnkyoNADDenon Co polecacie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 27 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2008 Chodzi Ci o Firmy czy konkretne modele ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 27 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2008 SpankitTe firmy to tak przypadkowo wymieniłeś. Do tej listy można dodać więcej producentów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spankit Napisano 27 stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 2008 No można można w sumie ale jakiej firmy sa najlepsze wzmacniacze chodzi mi ogolnie o firme ?choc pewnie najlepsze sa te hi-end. z najwyzszej półki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 27 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2008 Nie ma takiego czegos jak NAJLEPSZY. Bo komus bardziej podoba sie dzwiek z NADa, a innemu z CA, a jeszcze innemu cos innego. Moze chodzi ci o wykonanie? Tu tez nie ma reguly, bo wysokie modele kazdej z marek to wysmienite wykonanie. Wiec nie zadawaj takich pytan To tak jakbym napisal czy lepsze jest porshe, ferrari czy tam Lamborghini itp. Czy to ma sens? Jak ktos potzrebuje Scanii to nie kupi Porshe za pol mln tylko Scanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts