vincent198 Napisano 28 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2008 witam.początkim lutego mam zamiar kupić amplituner.interesuje mnie model v661 oraz v861.co rózni te dwa modele i czy ja zauważę różnicę.sprzęt przynajmniej przez rok będzie gral na kolumnach frontowych jamo 180 studio oraz satelity również jamo niestety modelu nie pamiętam.pomóżcie wybrać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 28 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2008 Trudno jest powiedzieć czy zauważysz różnicę w graniu tych dwóch modeli. V861 jest lepszy i nie podlega to dyskusji, ale czy te dodatkowe 500-800zł zrekompensuje się zauważalną korzyścią z posiadania jego. Jeżeli nie potrzebujesz nieco większej mocy, aluminiowego pokrętła to wystarczy model V661. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 29 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2008 Zgodnie z zasadą że powinno sie kupować rzeczy najlepsze na jakie nas stać, to wybrałbym rx-v861. Cena też musi być rozsądna, bo widziałem ten model amplitunera w cenie od 2100zł do 3000zł. Za 3000zł można już kupić Yamahę rx-v1700, a to już sporo lepsza klasa sprzętu. Warto wziąć to pod uwagę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts