masic32 Napisano 21 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2013 Witam zakupilem niedawno wzmacniacz denon pma 720 oraz bluray player denon dbt 1713 zamiast cd playera z tej seri zdecydowalem sie na bluray bo jest bardziej uniwersalny a roznicy w dzwieku w sklepie niewyslyszalem teraz mam problem z doborem glosnikow w hi fi studio sluchalem sprzetu razem z b&w 685 i gralo to super dzwiek byl dla mnie zadowalajacy ale tez nie az tak dynamiczny jak bym chcial podobno to kolumny do jazzu i klasykiW domu mam podlogowki Canton Gle 470 i z dzwieku jestem niezadowolony Cantony graja za jasno za malo w nich dynamiki rozkrecaja sie przy glosniejszym graniu a w wynajmowanym mieszkaniu to sie niesprawdza dlatego postanowilem ze maja to byc glosniki mniejsze na podstawki. Co sadzicie o magnat Quantum 653 sa one o polowe tansze od B&W 685 a czytam o nich w necie same pozytywne opinie podobno tez nie graja jasno a raczej maja cofniete wysokie tony i podobno sa bardzo dynamiczne Czy sprawdza sie z denonem do sluchania po cichu i srednio glosno Muzyka rozna glownie rock pop ale tez hause i techno Beda staly na solidnych podstawkach 60 cm wysokosci jakies 3 metry od siebie kable olhbach 2x4 mm pokoj 7x4 metrow ustawione w poprzeg pokoju nie na wzdluz wiem ze internet nie zastapi odsluchu ale cenie sobie wasze porady z gory dziekuje i pozdrawiamtylko prosze niepiszcie ze wzmacniacz jest do d... bo jestem z niego zadowolony wiem ze sa lepsze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2013 Witaj,biorąc pod uwagę wielkość pomieszczenia i konfigurację, moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie będą kolumny Paradigm Mini Monitor v.7, świetnie współpracują z integrą Denon, gwarantując świetną dynamikę, dobrze kontrolowany bas, dobrą szczegółowość. Zapraszam serdecznie na odsłuchy, porównania. Dajemy także możliwość odsłuchu kolumn w Twoim systemie, w Twoim pomieszczeniu.W przypadku pytań służę pomocą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masic32 Napisano 23 kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2013 Cytat Witaj,biorąc pod uwagę wielkość pomieszczenia i konfigurację, moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie będą kolumny Paradigm Mini Monitor v.7, świetnie współpracują z integrą Denon, gwarantując świetną dynamikę, dobrze kontrolowany bas, dobrą szczegółowość. Zapraszam serdecznie na odsłuchy, porównania. Dajemy także możliwość odsłuchu kolumn w Twoim systemie, w Twoim pomieszczeniu.W przypadku pytań służę pomocą. No to jestem w kropce cenowo i optycznie odpowiadaja mi paradigmy musial bym ich posluchac.a dlaczego odradza pan b&w 685 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masic32 Napisano 23 kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2013 Mam jeszcze jedno pytanie jak sie maja monitor audio bx2 dla moich parametrow potrzeb podobno sa czesto sprzedawane razem z denonem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts