masic32 Napisano 21 kwietnia 2013 Napisano 21 kwietnia 2013 Witam zakupilem niedawno wzmacniacz denon pma 720 oraz bluray player denon dbt 1713 zamiast cd playera z tej seri zdecydowalem sie na bluray bo jest bardziej uniwersalny a roznicy w dzwieku w sklepie niewyslyszalem teraz mam problem z doborem glosnikow w hi fi studio sluchalem sprzetu razem z b&w 685 i gralo to super dzwiek byl dla mnie zadowalajacy ale tez nie az tak dynamiczny jak bym chcial podobno to kolumny do jazzu i klasykiW domu mam podlogowki Canton Gle 470 i z dzwieku jestem niezadowolony Cantony graja za jasno za malo w nich dynamiki rozkrecaja sie przy glosniejszym graniu a w wynajmowanym mieszkaniu to sie niesprawdza dlatego postanowilem ze maja to byc glosniki mniejsze na podstawki. Co sadzicie o magnat Quantum 653 sa one o polowe tansze od B&W 685 a czytam o nich w necie same pozytywne opinie podobno tez nie graja jasno a raczej maja cofniete wysokie tony i podobno sa bardzo dynamiczne Czy sprawdza sie z denonem do sluchania po cichu i srednio glosno Muzyka rozna glownie rock pop ale tez hause i techno Beda staly na solidnych podstawkach 60 cm wysokosci jakies 3 metry od siebie kable olhbach 2x4 mm pokoj 7x4 metrow ustawione w poprzeg pokoju nie na wzdluz wiem ze internet nie zastapi odsluchu ale cenie sobie wasze porady z gory dziekuje i pozdrawiamtylko prosze niepiszcie ze wzmacniacz jest do d... bo jestem z niego zadowolony wiem ze sa lepsze Odpisz, cytując
Q21 Napisano 23 kwietnia 2013 Napisano 23 kwietnia 2013 Witaj,biorąc pod uwagę wielkość pomieszczenia i konfigurację, moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie będą kolumny Paradigm Mini Monitor v.7, świetnie współpracują z integrą Denon, gwarantując świetną dynamikę, dobrze kontrolowany bas, dobrą szczegółowość. Zapraszam serdecznie na odsłuchy, porównania. Dajemy także możliwość odsłuchu kolumn w Twoim systemie, w Twoim pomieszczeniu.W przypadku pytań służę pomocą. Odpisz, cytując
masic32 Napisano 23 kwietnia 2013 Autor Napisano 23 kwietnia 2013 Cytat Witaj,biorąc pod uwagę wielkość pomieszczenia i konfigurację, moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie będą kolumny Paradigm Mini Monitor v.7, świetnie współpracują z integrą Denon, gwarantując świetną dynamikę, dobrze kontrolowany bas, dobrą szczegółowość. Zapraszam serdecznie na odsłuchy, porównania. Dajemy także możliwość odsłuchu kolumn w Twoim systemie, w Twoim pomieszczeniu.W przypadku pytań służę pomocą. No to jestem w kropce cenowo i optycznie odpowiadaja mi paradigmy musial bym ich posluchac.a dlaczego odradza pan b&w 685 ? Odpisz, cytując
masic32 Napisano 23 kwietnia 2013 Autor Napisano 23 kwietnia 2013 Mam jeszcze jedno pytanie jak sie maja monitor audio bx2 dla moich parametrow potrzeb podobno sa czesto sprzedawane razem z denonem ? Odpisz, cytując
Recommended Posts