samfisher74 Napisano 22 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2013 Witam , prosze o pomoc w wycenie tych monitorów . Używam ich już kilka lat i postanowiłem kupic cos nowszego , w gre wchodzi tylko firma Monitor Audio , ale najpierw musze sprzedac moje monitory , nie mam pojęcia jaka bedzie sensowna cena . Kolumny sa w stanie dobrym + , lekko porysowana jest podstawa a po zatym wszystko w pożadku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2013 Możesz liczyć na cenę rzędu 350-400 zł. jeśli są pewne ślady użytkowania, przy stanie idealnym byłoby więcej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samfisher74 Napisano 23 kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2013 dzieki , wystawie na allegro za 4 stówki ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts