krisdebowski Napisano 28 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2008 wybrałem już sprzet, jutro odbiór HK 3480+ HK 950 + HK 27 + cantony 407... a dziś dostałem z kablówki pismo że radio wyłaczą i nie bedzie stacji komercynych jeno same publiczne fakt ze głownie trójki słucham ale czy to ma wtedy sens ? moze brac wzmacniacz CA serii 540 i cd 540 i jakies tam dvd do tego ? jutro jade kupować i kurde dylemat na sam koniec sie porobił.... muzyka słuchana to rock, pokój 20m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 29 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2008 Na pewno znacznie lepszy odbiór stacji radiowych miałbyś z własnej anteny. Da się ją gdzieś założyć ?Oczywiście my maniacy ,będziemy glosować za kupieniem wzmacniacza stereo.Dobry tuner można trafić na Allegro za śmieszną cenę.Ponieważ oba produkty, to ten sam dystrybutor, radzę spokojnie sobie posłuchać ,potem przespać się z problemem.I następnego dnia ,męska decyzja.szkoda się spieszyć to jednak sporo grosza.Nie słuchać rad sprzedawców.Nawet jak szczere to i tak to jego gust a nie Twój. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisdebowski Napisano 29 stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2008 mam juz sprzęt, gra pięknie, musze jeszcze nad kolumnami popracować by przestrzeń dobra osiagnąć i jakiś kabel cd-amp kupić dobry, marillion - misplaced childhood brzmi zupełnie inaczej niż wczesniej ... aha poprzedni sprzęt sprzedałem 10 minut po zamontowaniu nowego więc radość podwójna... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 29 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2008 No pochwal się na czym słuchasz tego Marilliona . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisdebowski Napisano 29 stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2008 profila uzupełniłem.... jezcze sie z rana nad CA wahałem ale chyba jednak wybor jest ok .... od roku w szafce czeka nówka dyskografia Pink Floyd...wszystkie płyty.... no to chyba sie doczeka .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józek Napisano 30 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2008 No to miłego słuchanie życzę i niech Floydzi ci pięknie grają ........... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 30 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2008 Ja też kocham Pink Floyd.Szkoda że już nie będzie nowych płyt.Ale kupiłem ostatnią płytę Gilmura i jest piękna Polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts