osski Napisano 28 stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2007 pomocy...! mam teraz okazje kupic wyzej wymienionego denona nowego z 3 letnia gwarancja i yamahe ktora ma jeszce rok gwarancji ktor z tych amplitunerow bedzie lepszy, ktory polecicie?? cena praktycznie taka sama z gory dzieki za odp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 29 stycznia 2007 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2007 Miałem Yamahę RXV640 i byłem z niej zadowolony, jednak musiała ustąpić modelowi z wyższej półki. V540 nie jest wiele gorsza i umie dobrze zagrać. DENON AVR-1507 pomimo, że jest nowy model, to jednak dolna półka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 3 lutego 2007 Udostępnij Napisano 3 lutego 2007 Witaj. Jestem szczęsliwym posiadaczem Yamaha! I ja proponuje Tobie właśnie tą markę, jesli chodzi o procesor. Natomiast z firmy Denon proponuje rozglądnąć się za jakimś odtwarzaczem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osski Napisano 3 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 lutego 2007 jush kupilem YAMAHE RX-V540 i jak narazie jestem zadowolony tylko ze jest tu masa ustawien, opcji itp ciezko sie polapac w tym a nie mam poslkiej instrukcji :/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts