Niccus Zgłoś post Napisano 1 czerwca 2013 Witam mam pewnie problem. Przedstawiony jest on na grafice. Dokładnie, to "zielone" wskazujące głośność nie podnosi się wyżej, nie da się na maxa... wszystko pod głoszone jest na maxa.. a nadal cicho gra i tylko tak. Nie wiem o co kaman, zrobiłem aktualizacje sterowników , problem nadal jest trwa... ;/ help! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość Zgłoś post Napisano 1 czerwca 2013 nie ściszyłem gdzieś na innym urządzeniu ? np na klawiaturze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kostku Zgłoś post Napisano 1 czerwca 2013 Oprócz poziomu głośności, który widzimy na obrazku, możesz jeszcze kliknąć w ten "Mikser" i tam ustawić poziom dla każdej aplikacji z osobna. Czy tam również jest na maksa? No i trzecia regulacja - ta w samym programie, który dźwięk odtwarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SklepAudio Zgłoś post Napisano 7 lipca 2013 W sumie fakt,jeżeli nie ściszałeś głośności na innym urządzeniu typu klawiatura,to wejdźw sutawienia, "mixer" i tam spróbuj dac na maksa każdą z aplikacji osobno,może wtdy sie uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach