osski Napisano 29 stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2007 Ma ktos moze polska instrukcje do YAMAHA RX-V540 RDS jesli tak to prosil bym o przeslanie na maila osski@o2.pl a jelsi niekt nie ma takowej instrukcji to moze chociaz mi powie jak to podlaczyc, bo troche skomplikowane to jest :/ dzieki za odp ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 29 stycznia 2007 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2007 Mam instrukcję od V640. Z czym masz problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osski Napisano 29 stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2007 ogolnie mowiac to mam problem z podlaczeniem i ustawieniami tyle ze w 540 dopiero co kupilem... mam orginalna instrukcje tyle ze nie po polsku :/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 29 stycznia 2007 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2007 Pytaj konkretnie, to pomogę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts