dzidek Napisano 15 czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2013 Witam. Zastanawiam się nad wyborem pomiędzy głośnikami Logitech x-230 / X-530 (z racji braku rozstawienia, system 5.1 bedzie uzywany najprawdopodobniej jako 2.1), a wieżą stereo LG FFH-313AD. Kartę dźwiękową mam zintegrowaną, może kupię dźwiękową jakąś tanią, ale to chyba będzie zależało od wyboru pomiędzy głośnikami a wieżą. O ile przy głośnikach jeszcze mogę rozważyć kupno karty bo będzie chyba jakaś różnica, to przy wyborze wieży czy to ma jakiś sens skoro podłączam ją poprzez AUX?Co będzie się lepiej sprawowało? Lubię basik. Wiem jak grają Logitechy. Nie wiem jak będzie się sprawował system PC-wieża. Ktoś doradzi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homzik Napisano 15 czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2013 Te Logitechy to nic ciekawego. Ile masz gotówki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 20 czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2013 Cytat O ile przy głośnikach jeszcze mogę rozważyć kupno karty bo będzie chyba jakaś różnica, to przy wyborze wieży czy to ma jakiś sens skoro podłączam ją poprzez AUX? Beznadziejna integra podłączona przez AUX nadal pozostaje beznadziejną integrą. Takie są prawa fizyki. Oczywiście, że ma to sens. Jak dla mnie, to potrzebny jest ci wzmacniacz, kolumny i DAC. Sprzęt, który podałeś, nie jest ci potrzebny. Domyślam się, że budżet masz mały, ale mógłbyś pokusić się o wymienione przeze mnie komponenty (stare, używane, wylicytowane za rozsądną kwotę), bo zabawkowe Logitechy to pomyłka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forumowski Napisano 28 czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2013 Sorry, ze się podłączma do tego tematu, ale nie chciałem zakładać nowego. Czy ktoś z Was testował taki sprzęt? http://www.mediaexpert.pl/katalog/wieze-ma...winfo=LP-700001 Zalezy mi na opiniach, bo wieża po przecenie wydaje się bardzo tania, a nie chciałbym kupić kota w worku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 2 lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 lipca 2013 Taki sprzęt to dziadostwo, gra słabiutko.Dobre wieżyczki zaczynają się od 1600 i w górę.Denon, Onkyo itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts