rafal735r Napisano 28 lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 lipca 2013 Cytat Cytat Jak chcesz to ci podesle Marantza CD-72MKII. Jak ci nie podejdzie to odeslesz. (... adres aukcji internetowej ) No bez żartów!!!Co robisz na innym forum - to Twoja sprawa . Ale tutaj panują inne zwyczaje... Nie zamieszczaj linków do swoich aukcji w wątkach tematycznych - dałeś w rubryce SPRZEDAM i wystarczy!Po to jest możliwość wysyłania prywatnych wiadomości, by z nich korzystać!!!PozdrawiamPS. Przy okazji prośba (sugestia...): mieszkasz w Polsce - to korzystaj z polskich znaków i dawaj "ogonki"! Piszesz jak bym obrabowal bank. Chcialem tyko zeby autor zobaczyl jak to wyglada. Kultura, kultura, ale z takim smiesznym rygorem to te forum nigdy nie ozyje i te plyty za posty wam nie pomoga. I nie sugeruj tu co ja robie na innym forum, bo brzmi to jak bym robil cos zlego, albo kogos oszukiwal. Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 28 lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 lipca 2013 A ten DAC, to do czego ma być? Chcesz jechać z twardego dysku? Czy może jakiś odtwarzacz, albo Micromega będą pracowały jako transport? Co do Micromegi Stage 5, to nie żart. Naprawdę zagrałaby bardziej w stylu jak potrzebujesz.Zresztą wspominałem o tym wcześniej, że sugeruję ten model. Pamiętasz?Paradoksalnie, sensowny DAC w tych pieniądzach? No nie wiem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 28 lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 lipca 2013 F1angel pamiętam, że sugerowałeś wyższe modele Micromegi. Na dziś ani jednej do sprzedania. Nigdzie.A taki Luxman dz-112 ??http://allegro.pl/odtwarzacz-cd-luxman-dz-...3430789895.htmlDo Luxmana mam sentyment, można by powiedzieć, zaoczny Choć nigdy nie słyszałem to uważam firmę za rzetelną, taką bardziej audiofilską. Podobnie miałem z MF dawniej - dlatego uparcie polowałem na E100 (nawet po kupieniu E10 kilka tygodni wcześniej).Z dysku grać nie planuję więc pewnie nadal będę szukał i eksperymentował z cd-kami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 28 lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 lipca 2013 Musical Fidelity cenię bardziej za wzmacniacze. Odtwarzacze nie były już tak udane. Jeśli chodzi o Luxmany, to odtwarzacze były całkiem niezłe. Też wolę wzmacniacze, ale ten staruszek jest całkiem ok. tylko nie wiem, czy Cię zadowoli. To bardziej gładnkie, lekko ocieplone granie. Muzykalne, dość płynne, ale czy odpowiednio szybkie w niskich tonach i rozdzielcze na górze, wątpię.Musiałbyś posłuchać. W ciemno raczej nie bierz. Choć ja ostatnio bardzo polubiłem takie odtwarzacze.Na tej zasadzie u mnie w drugim systemie zostaje Fine Arts CD 3 a sprzedaję teoretycznie lepszego Marantza CD 52mkII SE, który jest dynamiczniejszy z mocniejszymi niskimi tonami, bardziej dosłowny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 29 lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 lipca 2013 Cytat A taki Luxman dz-112 ??http://allegro.pl/odtwarzacz-cd-luxman-dz-...3430789895.html U tego goscia ceny wszystkich gratow 30-50% za wysokie. Do 400zl kupisz Denona DCD-1290 na KSS-240A. Dobry player jak za ta kase. Kupisz tez Marantza CD-67 MKII, ale ja osobiscie nie zbyt polecam. Jest taki sobie. Jak juz z Marantza to CD-63mkII K.I Signatures, ale to min 600zł. Ale to tez raczej cieplejsze granie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts