Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam.
Potrzebuję nowych słuchawek, i piszę tutaj żeby was o to się poradzić. Poniżej trochę info:
- Aktualnie mój odtwarzacz to telefon: Samsung Galaxy Ace 2 (później może S3 mini albo S3)
- Słucham muzyki gatunku: Dubsteap, Rap, i różnego rodzaju remiksy, więc chciał bym żeby słuchawki miały dobry bass.
- Cena jaką jestem w stanie wydać to około 100zł, jeśli będzie potrzeba to mogę trochę dołożyć.
- Słuchawki muszą być do kanałowe, ponieważ takie tylko są dla mnie wygodnie.

Aha, i słyszałem ostatnio jeszcze o takim czymś jak wzmacniacz słuchawkowy portable, nie mam zielonego pojęcia z czym to się je i czy opłaca się to kupować do zwykłych słuchawek. Jeśli możecie mi powiedzieć coś na ten temat to był bym bardzo wdzięczny. I w jakich przedziałach cenowych dostanę taki sprzęt.
  • 2 weeks later...
Napisano
ostatnio otrzymałam w prezencie słuchawki douszne firmy kruger KM M01rd. Jestem zachwycona:). Prezentacja zewnętrzna super sprawa. Metaliczne akcenty i wybór dwóch wariantów kolorystycznych pozwalają mi na wymianę (w zależności od humoru;)). Do tego solidna budowa a jakość dźwięku nic więcej mi nie potrzeba. może tobie też się spodobają icon_smile.gif
  • 3 months later...
Napisano
Witam, odświeżam temat ponieważ tez chciałem otrzymać pomoc w doborze słuchawek. Moje wymagania to: cena (najlepiej do) 100zł, słuchawki douszne (nie dokanałowe ponieważ takie w moim przypadku wypadają z uszu), słucham muzyki ciężkiej rockowej więc dobrze żeby zarówno tony niskie jak i wysokie były ładne (oczywiście nie oczekuję cudów przy takiej cenie ale żeby dźwięk nie był pusty i jałowy).
Czytałem że słuchawki AKG K317 są dobre i powiem szczerze że po opiniach ludzi na różnych stronach i po ich wyposażeniu bardzo mi się spodobały, niestety jest to model stary i ciężko je teraz dostać icon_sad.gif
Jeśli znacie coś podobnego albo możecie polecić coś godnego uwagi to byłbym bardzo wdzięczny:)