fp74 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Virgin Records 1990, made in 🇬🇧. Realizacja 👌. Odpisz, cytując
fp74 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Polydor 1991, made in 🇯🇵 (niestety brak obi😤), pierwsze wydanie na CD. Trudno tak porównywać i może nawet nie powinno się ale ta poprzednia plyta w wydaniu 🇬🇧 brzmi ciut lepiej. Nie rozstrzygnę czy to kwestia samego nagrania, czy wydania... Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) Boski Sweet . Surper muzycy a do tego wszyscy obdarzeni swietnym vokalem . Tu zarejestrowany koncert . refleksje melomana .Znacie coś co zespołowo śpiewa lepiej niż Ruski Hur chłopięcy ? Edytowano 5 godzin temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dziewczyński rock ./ Bardzo bym chciał tam być. Dover . Daje numery które słucham ,żeby nie było że wklejam z jakiejś listy itp. OK? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu https://en.m.wikipedia.org/wiki/Undead_(Ten_Years_After_album) Genialna płyta, jedna z moich absolutnie ulubionych 😇 1 Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Niestety przylazł do was maniak muzyczny . Jak to mi imponuje to dziewczyńskie granie ,skali niema na to. Z Polski cos co ma ten pozytywny drajw ,ten fajny odjazd ale nieco inny w klimacie . ============ Klasyka . Nie muza klasyczna a numer klasyczny .Piękny . Edytowano 4 godziny temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ale to brzmi klasycznie ,jakby z innej ery było . Prosze mi nie dziekować za te piekne kwiaty muzyczne .Macie to ode mnie darmowo. Edytowano 4 godziny temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Sipo Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 35 minut temu, Atmeg napisał: Jak to mi imponuje to dziewczyńskie granie ,skali niema na to. To punkrock z lat '90, ciekawy wokal. 1 Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Sipo napisał: To punkrock z lat '90, ciekawy wokal. Ta kapela ma na swoim dorobku wiele ciekawych kompozycji , Badzo dobra dziewczyna na gitarze robiaca 80% roboty i charyzmatyczna wokalistka . Fakt podchodzi pod punk. Wywołałeś Punk The Stranglers - No More Heroes jest jazda - B ardzo lubie ten numer . Słucham raz na jakiś czas i niegdy sie nie zawodze . kapela 180% punkowa . Streglersi . Edytowano 3 godziny temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Sipo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Wychowałem się na kapelach punkowych. No1 moim zdaniem to Exploited; 1 Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ale była mowa o punku a to prawdziwa punkowa znaczy nie udawana itp. kapela . Edytowano 3 godziny temu przez Atmeg Odpisz, cytując
rafau Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Dobry wieczór. Propozycja na dziś. Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu ja wyrastalem na blusie ,punk poznałem puzno , jak już miałem ukształtowany umysl muzyczny . Ale bardzo lubie . A zdradze . wyrastałem na b;lusie i kasycznym rocku , i italo disko . potem na muzyce hodnikowej a potem na muzyce klasycznej .Taka hybryda ze mnie jest .Jakby ktos zapytał jaką muze cenie najwyżej to odpowiem bez wachania muzyke klasyczną. Odpisz, cytując
Sipo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Atmeg napisał: punk poznałem puzno , jak już miałem ukształtowany umysl muzyczny . Ale bardzo lubie . A znasz nasze polskie kapele punkowe? Cala płyta jest dobra, zarówno pod względem muzycznym jak i tekstów. Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Ludzie nie lubia muzy klasycznej bo tam niema podanego jakby rytmu ,i czeka sie na cos i mozna czekać . Odpisz, cytując
fp74 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Myślę, że mamy tu w tym wątku niepisaną zasadę, że nie rozmawiamy o gustach, chyba, że się zgadzamy... 😁. Dzięki temu, każdy może podzielić się muzyką, której słucha bez obaw, że narazi się na przykre komentarze. Ale do jasnej nędzy piszmy po polsku i bez błędów ortograficznych, bo przecież aż oczy bolą od niektórych wpisów... 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Fragment tekstu: 'punk to destrukcja, niszczenie schematów, reguł i form w myśleniu i działaniu. To usuwanie granic pomiędzy ludźmi...' Smar SW Edytowano 3 godziny temu przez Sipo 1 Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) A znasz nasze polskie kapele punkowe? Przyznam ze nieznam choc misterzub to podchodzi pod punk .ale w sumie jest inne . Mr Zoob brzmieniowo to jest punk a styl;istyc znie co innego .Ale Ok nieznam. 1 godzinę temu, Sipo napisał: Fragment tekstu: 'punk to destrukcja, niszczenie schematów, reguł i form w myśleniu i działaniu. To usuwanie granic pomiędzy ludźmi...' wiemy , to rodzaj małej rewolucji . Smar SW 1 godzinę temu, fp74 napisał: Myślę, że mamy tu w tym wątku niepisaną zasadę, że nie rozmawiamy o gustach, chyba, że się zgadzamy... 😁. Dzięki temu, każdy może podzielić się muzyką, której słucha bez obaw, że narazi się na przykre komentarze. Ale do jasnej nędzy piszmy po polsku i bez błędów ortograficznych, bo przecież aż oczy bolą od niektórych wpisów... Muzyka niema literów . A zasada szanowania wspólnego jak najbardziej teraz tu jest .Pan chce to zniszczyć ? ======== Bosze , muza z Jamajki .Tematyka na doktoraty muzyczne . YT mi zapodało i niemoge tego nie posłuchać . Aswad - Shine ================== uwaga , jak jacyś ludzie zaczynają sie dobrze czuć z sobą i rozmawiać ,nagle pojawia sie człowiek który chce to popsuć i pisze ze to jest zle . jakby byli ludzie co mają czuwać aby inni ludzie nie rozmawiali z sobą . Panie fp74 , Możesz pan isc z tąd i nie bruzdzić ? Możesz Pan Iść po grzeczności ?Do siebie pan idz . Rozumiem ze to jest Niemiecki agent ,dlaczego Niemiecki ? Bo jednym z zalozen Niemcow jest aby nas Polaków skłucać na maksa . Zaden Polak nawet Rosjanin tu nas by nie sklucał ,jedynie Niemiecki Agent . Edytowano 2 godziny temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) my tu sobie sluchamy muzyke a tu nagle wlazi typ i odpala bombe \ze robimy cvos zlego .I to typ o jakims starzu . Co jest grane ? co mu nie pasuje ? kim jest i dlaczego? jakas syfiastapostać sie ujawniła .boicie sie tego potworka? Wracamy do muzyki fajnej ,nawet zajebistej . 1 godzinę temu, fp74 napisał: Myślę, że mamy tu w tym wątku niepisaną zasadę, że nie rozmawiamy o gustach, chyba, że się zgadzamy... 😁. Dzięki temu, każdy może podzielić się muzyką, której słucha bez obaw, że narazi się na przykre komentarze. Ale do jasnej nędzy piszmy po polsku i bez błędów ortograficznych, bo przecież aż oczy bolą od niektórych wpisów... Możesz Pan iść robić kibel gdzieś indziej ? ps znam takich strazników forum . wlaza w dupe adminom piszac ze sa niezbedni ,nie rozumieja rozmow na forum . czasem zyskuja nawet jakies funkcje . Generalnie nie znaja sie na muzyce ale chetnie kaza wszystkich . jak zglasza sie post do odministracji? 1 godzinę temu, fp74 napisał: Myślę, że mamy tu w tym wątku niepisaną zasadę, że nie rozmawiamy o gustach, chyba, że się zgadzamy... 😁. Dzięki temu, każdy może podzielić się muzyką, której słucha bez obaw, że narazi się na przykre komentarze. Ale do jasnej nędzy piszmy po polsku i bez błędów ortograficznych, bo przecież aż oczy bolą od niektórych wpisów... zglaszam do odministracji ten post jako szkodliwy , niszczacy aktywnosc na forum i dzialający przeciw rozwojowi forum . niszczacy aktywnosc userów .Zwykla aktywnosc niszczaca forum. jak to tu jest zeby to poszło do ludzi z zarządu ? Edytowano 2 godziny temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu typa trzeba przyciać ,nie może tak atakować ludzi ... nie możecie być bierni jesli ktos wlazi i pisze co macie robić i bruzdzi na was . +nawet jak jest dlugo na forum . gdzie to zgłosić ? wyzej !!! Odpisz, cytując
Recommended Posts