fp74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) A dziś na streamingu pojawił sie Khmer Live. Jak wynika z zapowiedzi jest to nie tyle po prostu wersja koncertowa, co inspirowana oryginałem. Ciekawe też to, że płytę wydał nie ECM, a Edition Records - mają bardzo ciekawych artystów, z których wielu gości ze swoimi płytami na moich półkach 😄. Ta płyta (Khmer w oryginale) nigdy nie była w mojej bajce ale ta wersja ma szansę to zmienić. Posłuchamy - zobaczymy. Edytowano 1 godzinę temu przez fp74 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, fp74 napisał: A dziś na streamingu pojawił sie Khmer Live. Jak wynika z zapowiedzi jest to nie tyle po prostu wersja koncertowa, co inspirowana oryginałem. Ciekawe też to, że płytę wydał nie ECM, a Edition Records - mają bardzo ciekawych artystów, z których wielu gości ze swoimi płytami na moich półkach 😄. Ta płyta (Khmer w oryginale) nigdy nie była w mojej bajce ale ta wersja ma szansę to zmienić. Posłuchamy - zobaczymy. Bylem na koncercie w Bielsku. To była czysta poezja i kapitalne doznania gry mistrza z zespołem Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano przed chwilą Napisano przed chwilą Słucham sobie ..... i nie podoba mi się ten nowy mix Odpisz, cytując
Recommended Posts