sonique Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Znamy i lubimy.;) Utwór pierwszy zjawiskowo piękny. Skusił mnie kilka lat temu do zakupu CD. Moja wersja, pierwsze wydanie, ma inną okładkę… 1 Odpisz, cytując
Jarek Ch. Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu U mnie dziś rządzi dysonans harmoniczny! Velvet Underground Live in Paris, dwupłytowe wydanie. Nieśmiertelny klasyk Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 47 minut temu Napisano 47 minut temu (edytowany) 51 minut temu, sonique napisał: Znamy i lubimy.;) Utwór pierwszy zjawiskowo piękny. Skusił mnie kilka lat temu do zakupu CD. Moja wersja, pierwsze wydanie, ma inną okładkę… Wszystko się zgadza. Twoja wersja okładki to specjalny projekt wydania CD. Moja to wersja pierwotna LP, odwzorowana w serii Touchstones. Jest kilka takich płyt, które mają inne okładki w wersji LP (i te są powielane w serii Touchstones), a inne w wersji CD. Z tych najbardziej znanych to Afric Pepperbird, Luminessence, Khmer (nawet 4 wersje w katalogu), Sun Bear Concerts. Ale jest ich więcej, niedużo, wybór wygląda na dość przypadkowy. Edytowano 46 minut temu przez BlaBla 1 Odpisz, cytując
sonique Napisano 14 minut temu Napisano 14 minut temu 32 minuty temu, BlaBla napisał: Co to za publikacja? Odpisz, cytując
Recommended Posts