gist Napisano 7 lutego 2008 Udostępnij Napisano 7 lutego 2008 mam wielka prosbe.mam filmy avi i chcialbym je przerobic na dvd ale zeby dzwiek tez sie zmienil na 5.1.wiele szukalem ale wszedzie kazdy jest madry ale w teori.czy moze mi ktos podac konkretnie jak sie to robi.jedni pisza ze sie nieda ,inni ze sie da.nic z tego nierozumiem albo programy ktore niewiadomo gdzie sa.moze ktos to robil bylbym bardzo wdzieczny za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 7 lutego 2008 Udostępnij Napisano 7 lutego 2008 Takimi przeróbkami sie nie zajmuję. Jak już chcę coś dodać do filmu z dwukanałowym dźwiękiem, to w amplitunerze KD jest odpowiedni procesor, który w czasie rzeczywistym uprzestrzennia dźwięk do 5 kanałów. Pod tymi linkami znajdziesz w części rozwiązanie swojego problemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 8 lutego 2008 Udostępnij Napisano 8 lutego 2008 Niestety nie ma amatorskiego programu który dźwięk stereo przerobi na dźwięk wielokanałowy,i to niezależnie o ilu kanałach mówimy.Robi się takie rzeczy w studiach ,czy to tworząc wielokanałowe Super Audio czy DVD Audio ze starych nagrań ale sprzęt potrzebny do tego jest bardzo drogi.A efekt nie zawsze jest super. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts