Malins Napisano 18 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2013 Siemanko!Mam oto pewien problem . Jestem bardzo zainteresowany głośnikami przenośnymi , z tego co widziałem w internetach najbardziej spodobal mi sie ten produkt. JBL on tour . Jednak jest pewien problem , nie moge znalezc sklepu , gdzie bede mogl kupić to urzadzonko . Znalazlem 1 sklep o bardzo słabej opinii , co mnie niestety martwi. Jeżeli ten głośniczek nie jest już dostępny to prosiłbym o coś do polecani w podobnej cenie i osiągach. I jeszcze jedno pytanko.Czy w miare graja , czy moze lipa?Pozdro! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 18 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2013 Piszesz enigmatycznie, więc odpowiedź może być także enigmatyczna.Chodzi o tę kolumnę i ten sklep? http://www.sklep.kezard.com.pl/pl/jbl-on-tour-10536.htmlCo do jakości grania, to co znaczy "w miarę"? Zagrają na poziomie średniej jakości głośników komputerowych. A JBL, to dobra marka z tradycjami, więc wyrób musi trzymać pewien poziom. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts