Farmer Napisano 17 września 2013 Udostępnij Napisano 17 września 2013 Witam. Na wstępie przepraszam że kolejny temat z "Zeusami" ale czytam i czytam tego tyle na różnych forach ale nigdzie nie ma konkretnej odpowiedzi. Planuje zakup głośników Tonsil Zeus ale nie mogę wybrać dla nich odpowiedniego wzmacniacza. Przeglądam różne strony itp i natrafiłem na wzmacniacz NAD C356BEE. Co o tym myślicie lub ewentualnie co możecie innego zaproponować co sprawdzi się w domu. Mam dość spory salon w domu a głośniki będą wykorzystywane do słuchania muzyki na codzien i organizowania imprez domowych.Będę wdzieczny za konkretne odpowiedzi z ewentualnymi propozycjami wzmacniaczy. Na wzmacniacz chciałbym przeznaczyć max 2 - 2,5 tyś zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 17 września 2013 Udostępnij Napisano 17 września 2013 Witam.Możesz napisać, dlaczego chcesz kupić akurat te kolumny ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 17 września 2013 Udostępnij Napisano 17 września 2013 http://allegro.pl/rarytas-infinity-sm155-i3548877200.htmlNa wstępnie przepraszam za kolejny temat z Infinity:)Jeśli już mają grać w dużym salonie i imprezy, to SM 155...Moim zdaniem: - są lepsze do robienia dyskoteki, bo wiele skuteczniejsze, a tym samym "łatwiejsze" dla wzmacniacza. Nawet jak kupisz coś nie za bardzo mocnego, będzie głośniej i czytelniej niż na Zeusach - przy tym samym poziomie odkręcenia gałki. BAS niesamowicie niski, powinien dosłownie przesuwać mury...- są WIELE lepsze do słuchania MUZYKI (w razie czego).Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts