Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam,
Nie znam sie za bardzo na sprzecie, wiec moge zadawac pytania oczywiste lub wrecz glupie, za co przpraszam icon_wink.gif

Ale do rzeczy...

Chce skompletowac kino domowe sredniej klasy, z tym, ze na przod maja byc monitory studyjne. Podzial zadan to pol na pol kino i zabawa z muza. Koncowki tez obecnie zadnej nie mam. Sprzet bedzie stal w pokoju o metrazu ok. 16m2. Planowany koszt to powiedzmy 3-4k.

Prosze ekspertow o rade!

Z gory dzieki,
tazbuch
Napisano
Hmmm...

Przeczytalem zlinkowany temat i co wiecej moge powiedziec....

Mam deki i mikser Pinoeer 300setke i do tego chce uzywac monitorow (muzyka elektroniczna). KD nigdy nie mialem, a chcialbym miec icon_smile.gif Gdyby chodzilo o same monitory pewnie nie zakladalbym tematu, ale pomyslalem, ze moge polaczyc te dwie rzeczy. Nie jestem zbyt wymagajacy. Do tej pory mialem Tannoy Reveal na koncowce mocey Alesisa i bylo ok.

Sprzet chce kupic nowy. Nie mieszkam w Polsce i przepraszam za brak polskich znakow, ale z tym nic nie zrobie icon_smile.gif Sprzet chce kupic jak bede w PL - okolice Lodzi, lub przez net.