Skrzypek100 Napisano 22 października 2013 Udostępnij Napisano 22 października 2013 Czesc kochani, Planuje kupic albo Yamaha YSP-2200 soundbar lub samsung hw-f750. Mam 3000 zl i chce soundbara. Posiadam telewizor samsung najnowszy model. Soundbara potrzebuje do filmow czesciowo do muzyki. Prosze o pomoc osoby znajace sie na tych zabawkach. W gre wchodzi tylko soundbar do 3000zl. PozdrawiamDodam, ze nie mam olbrzymich wymagan co do sprzetu ale dzwiek musi byc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 października 2013 Udostępnij Napisano 22 października 2013 Witaj,zwróć proszę uwagę na moim zdaniem świetne urządzenie pod względem jakości dźwięku Sonos Playbar (http://www.q21.pl/sonos-playbar.html). Playbar wyróżnia się także wśród konkurencji bardzo bogatym wyposażeniem w funkcje sieciowe.Jeśli masz taką możliwość, serdecznie zapraszam do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań służę pomocą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzypek100 Napisano 22 października 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 października 2013 (edytowany) Tak tylko bez subwofera 3000zl. Komplet to juz wydatek 6000zlDodatkowo mostek bezprzewodowy dodatkowy klocekPanowie, dalej nic nie wiem w mojej sprawie. Prosze was o pomoc Edytowano 24 października 2013 przez RoRo Korzystaj z funkcji "EDYTUJ" by uzupełnić swoją wypowiedź - zamiast pisać kolejne posty bezpośrednio jeden po drugim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzypek100 Napisano 23 października 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 października 2013 .... i po temacie. Wybralem Yamaha YSP-3300. Mozna zamykac temat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts