Philpa Napisano 15 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2014 Witam, potrzebuję informacji o amplitunerze Pioneer sx-202r, jakby ktoś miał lub kojarzy proszę o odpowiedź.1. Jak u niego z jakością dźwięku i jak u niego z basem ?2. Jaka jest jego rzeczywista moc na kanał przy impedancji 8 Ohm ? producent podaje 2x80W 8Ohm, ale ile w tym prawdy ?Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 15 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2014 Chyba sprzedawca, producent podaje inaczej , koniec lat 80, 45w na kanał, reszta też śrenio. Z wiekiem pewnie nic nie wzrosło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 16 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2014 Philpa a może coś więcej? Tobie chyba taki amplituner niepotrzebny? A jeśli tak to do czego? Może da się znaleźć coś innego?Co, jak i dlaczego oraz z czym i gdzie... wiesz jak napisać w razie czego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Philpa Napisano 25 stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 stycznia 2014 Witam, bardzo przepraszam, że dopiero odpisuje, ale zupełnie nie miałem czasu i wyleciało mi z głowy.Potrzebowałem informacji dla szwagra, ale już kupił i mówił, że gra spoko (osobiście nie słuchałem, ale jak będę u niego to zobaczę i napisze, może komuś się przyda) jeśli dobrze pamiętam kolumny to Tonsil Fenix 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts