Philpa Napisano 15 stycznia 2014 Napisano 15 stycznia 2014 Witam, potrzebuję informacji o amplitunerze Pioneer sx-202r, jakby ktoś miał lub kojarzy proszę o odpowiedź.1. Jak u niego z jakością dźwięku i jak u niego z basem ?2. Jaka jest jego rzeczywista moc na kanał przy impedancji 8 Ohm ? producent podaje 2x80W 8Ohm, ale ile w tym prawdy ?Pozdrawiam. Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 15 stycznia 2014 Napisano 15 stycznia 2014 Chyba sprzedawca, producent podaje inaczej , koniec lat 80, 45w na kanał, reszta też śrenio. Z wiekiem pewnie nic nie wzrosło. Odpisz, cytując
Angel Napisano 16 stycznia 2014 Napisano 16 stycznia 2014 Philpa a może coś więcej? Tobie chyba taki amplituner niepotrzebny? A jeśli tak to do czego? Może da się znaleźć coś innego?Co, jak i dlaczego oraz z czym i gdzie... wiesz jak napisać w razie czego? Odpisz, cytując
Philpa Napisano 25 stycznia 2014 Autor Napisano 25 stycznia 2014 Witam, bardzo przepraszam, że dopiero odpisuje, ale zupełnie nie miałem czasu i wyleciało mi z głowy.Potrzebowałem informacji dla szwagra, ale już kupił i mówił, że gra spoko (osobiście nie słuchałem, ale jak będę u niego to zobaczę i napisze, może komuś się przyda) jeśli dobrze pamiętam kolumny to Tonsil Fenix 3 Odpisz, cytując
Recommended Posts