Tasiej #1 Napisano 28 lutego 2008 CHodiz mi o kolumny podłogowe oczywiście, pokój jaki mam to 20m2 , słucham głównie techno, rap, dance. Liczę na głeboki mocny bas i czysty dźwięk. Myślałem nad głośnikami firmy Tonsil np. zeusy ale nie wiem czy nie będą one za duże jak na te wymiary pokoju:) A bym zapomniał chciałbym tym zestawem rozkręcic domową impreze w pomieszczeniu 50m2. PZDR FOR ALL Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DEVIL #2 Napisano 28 lutego 2008 Cytat CHodiz mi o kolumny podłogowe oczywiście, pokój jaki mam to 20m2 , słucham głównie techno, rap, dance. Liczę na głeboki mocny bas i czysty dźwięk. Myślałem nad głośnikami firmy Tonsil np. zeusy ale nie wiem czy nie będą one za duże jak na te wymiary pokoju:) A bym zapomniał chciałbym tym zestawem rozkręcic domową impreze w pomieszczeniu 50m2. PZDR FOR ALL Kolumny Tonsil Zeus w pomieszczeniu 20m2,narobią dużo chałasu,ale niekoniecznie dużo basu.A odnośnie nagłośnienia imprezy w 50m2? To dla nich nie problem.Kolumny te głównie do tego zostały stworzone.Do domu polecam kolumny o bardziej subtelnym brzmieniu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audionet #3 Napisano 28 lutego 2008 Niestety jak pisze przedmówca ciężko znaleźć kolumny które dobrze zagrają w małym pokoju a potem poradzą sobie z nagłośnieniem imprezki.Kolumny do dużych głośności są inaczej konstruowane i przy małej głośności po prostu jeszcze nie grają. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #4 Napisano 29 lutego 2008 Mmoze taki kompromis i S708? Moze nie zachucza tak na 50m2 ale... Chociaz jakos graja. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tasiej #5 Napisano 29 lutego 2008 W pokoju i tak nie będę głośno słuchał, bo rodzice mają pokój obok:) a moja mama nie lubi hałasu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach