lukasz91 Napisano 12 lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 lutego 2014 Kupiłem zestaw audio do forda mondeo 3 ground zero chung zmacniacz 750rms mono no kond itp.ale nie o tym tu bede pisał Mam orginalne radio fordowskie 6006e dalem elektrykowi do przerobienia poniewaz nie ma wyjscia rca Dzis po pracy doszłem do wniosku ze moze byc kiebski sygnał z tego radia Wie ktos cos o tym radiu ma dobry syganł ?? czy kupic raczej inne radio (nie orginalne ) do fordza (chodzi mi o jakos cygnalu) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 12 lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 lutego 2014 Jaki kupiłeś ten wzmacniacz? Co planujesz w zasadzie zrobić? Będzie jakiś separowany zestaw z przodu, wygłuszenie drzwi, ... ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz91 Napisano 12 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 lutego 2014 (edytowany) bagaznik skrzynia ground zero crunch 750 rms i kond non kable 33 przod gms sytem odseparowany wytlumienie zastanawiam sie drogo moze wyjsc xdchodzi mi glownie o radio czy zmienic czy zostawic dalem do elektryka zeby zrobil wyjscie rca ale cos kombinuje nie wiem czy zostawic to radio czy kupic 1 din i zaslepke z kostka (przejsciowka) chodzi mi glownie o jakosc sygnału zeby byla dobra dla tego sprzetu nie weim czy to radio sie nadaje. Edytowano 12 lutego 2014 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma potrzeby cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 12 lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 lutego 2014 Jak kupisz używane radio za 300-400zł to jakością dźwięku zmiecie to oryginalne Forda. Ja mam Pioneer'a DEH-P9100 i fabrycznego nie można do niego nawet porównywać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 12 lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 lutego 2014 Z reguły wyciągniecie RCA bezpośrednio z radia będzie skutkowało niskim napięciem to i nie ma co sie dziwic,ze jest padaka...Zostaje wzglednie radio + procek ale to koszyCA do tanich nie należy..oj nie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus-Audio_pl Napisano 3 września 2014 Udostępnij Napisano 3 września 2014 Ma to sens,tylko pytanie ile jesteś w stanie przeznaczyć na nowe radio i ogólnei cąłe oprzyrządowanie audio. Dopiero jeżlei to sprecyzujesz,bedziemy w stanie podać kilka zestaww i modeli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts