lukasz91 Napisano 12 lutego 2014 Napisano 12 lutego 2014 Kupiłem zestaw audio do forda mondeo 3 ground zero chung zmacniacz 750rms mono no kond itp.ale nie o tym tu bede pisał Mam orginalne radio fordowskie 6006e dalem elektrykowi do przerobienia poniewaz nie ma wyjscia rca Dzis po pracy doszłem do wniosku ze moze byc kiebski sygnał z tego radia Wie ktos cos o tym radiu ma dobry syganł ?? czy kupic raczej inne radio (nie orginalne ) do fordza (chodzi mi o jakos cygnalu) Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 12 lutego 2014 Napisano 12 lutego 2014 Jaki kupiłeś ten wzmacniacz? Co planujesz w zasadzie zrobić? Będzie jakiś separowany zestaw z przodu, wygłuszenie drzwi, ... ??? Odpisz, cytując
lukasz91 Napisano 12 lutego 2014 Autor Napisano 12 lutego 2014 (edytowany) bagaznik skrzynia ground zero crunch 750 rms i kond non kable 33 przod gms sytem odseparowany wytlumienie zastanawiam sie drogo moze wyjsc xdchodzi mi glownie o radio czy zmienic czy zostawic dalem do elektryka zeby zrobil wyjscie rca ale cos kombinuje nie wiem czy zostawic to radio czy kupic 1 din i zaslepke z kostka (przejsciowka) chodzi mi glownie o jakosc sygnału zeby byla dobra dla tego sprzetu nie weim czy to radio sie nadaje. Edytowano 12 lutego 2014 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma potrzeby cytować go w całości. Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 12 lutego 2014 Napisano 12 lutego 2014 Jak kupisz używane radio za 300-400zł to jakością dźwięku zmiecie to oryginalne Forda. Ja mam Pioneer'a DEH-P9100 i fabrycznego nie można do niego nawet porównywać. Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 12 lutego 2014 Napisano 12 lutego 2014 Z reguły wyciągniecie RCA bezpośrednio z radia będzie skutkowało niskim napięciem to i nie ma co sie dziwic,ze jest padaka...Zostaje wzglednie radio + procek ale to koszyCA do tanich nie należy..oj nie... Odpisz, cytując
Marcus-Audio_pl Napisano 3 września 2014 Napisano 3 września 2014 Ma to sens,tylko pytanie ile jesteś w stanie przeznaczyć na nowe radio i ogólnei cąłe oprzyrządowanie audio. Dopiero jeżlei to sprecyzujesz,bedziemy w stanie podać kilka zestaww i modeli. Odpisz, cytując
Recommended Posts