Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam! Kilka dni temu szukałem Box Setu Led Zeppelin 40 years anniversary i znalazłem go w bardzo okazyjnej cenie pod linkiem: http://iolarsklep.pl/led-zeppelin-40-years...pan,id1902.html . Pieniądze wpłaciłem kilka dni temu i oczekuję na wysyłkę. Z zdjęć i opisu wszystko wygląda ok, kontakt znakomity. Cena bardzo korzystna. Na sklepie wiele fajnych winyli i innych korzystnych cenowo box setów. Co o nim myślicie? Czy ktokolwiek kupował tam? Pozdrawiam!
Napisano
Jeśli chodzi o mnie to myślę, że skoro pieniądze wpłaciłeś "kilka dni temu" i dopiero oczekujesz na wysyłkę to sklep z Twojego linku zaraz pójdzie z torbami. Podstawą bowiem każdego biznesu internetowego jest szybka dostawa towaru do zniecierpliwionego klienta. icon_twisted.gif
Napisano
Mnie martwiła by wysyłka trwająca 21 dni. Nie zdziwiłbym się jeśli to oznacza, że biorą towar od chińczyka bądź jakiegoś innego mieszkańca hong kongu, który ma lewy towar. W przypadku wszelakich podróbek iphone'ów na allegro czy samsungów o nazwach Sciphone itp. też czas wysyłki to 21 dni i napisane, że dostawa z hong kongu, jako że ten sklep oferuje dostawę praktycznie na cały świat, to jest to trochę podejrzane.
Napisano
Cytat

Jeśli chodzi o mnie to myślę, że skoro pieniądze wpłaciłeś "kilka dni temu" i dopiero oczekujesz na wysyłkę to sklep z Twojego linku zaraz pójdzie z torbami. Podstawą bowiem każdego biznesu internetowego jest szybka dostawa towaru do zniecierpliwionego klienta. icon_twisted.gif

Raz zdarzyło mi się zamówić CD w polskim sklepie internetowym i czekałem na nią bite 9 miesięcy. Z ta różnicą, że zapłaciłem dopiero przy odbiorze. Sklep istnieje do dziś i chyba ma się dobrze.

Możliwe, że kompletują większe zbiorcze zamówienie, stąd dłuższy czas oczekiwania. Według opisu set pochodzi z Japonii. Azjaci ogólnie nie palą się do super szybkiej realizacji, większość ustala czas dostawy na minimum 2 tygodnie, w moim przypadku tylko raz miałem przyjemność czekać "tylko" 10 dni.

A poza tym - nie wiem czy zauważyłeś - siedziba sklepu jest na Litwie, w Wilnie.

• 4 weeks later...