przemeee Napisano 5 marca 2014 Udostępnij Napisano 5 marca 2014 Witam!Posiadam radio samochodowe - blaupunkt san diego mp27 i mam problem z odtwarzaniem płyt.Próbowałem nagrywać płyty w programie nero jako audio oraz plik z danymi mp3 ,ale po włożeniu płyty radio czyta i wyskakuje CD ERROR.Później próbowałem nagrać w programie CD Burner XP również audio i z danymi mp3 i ani ta ani ta nie działa.To samo czyta długo i CD ERROR.Nagrywałem na płytę CD-R w instrukcji od radia piszę ,że można na CD-R i CD-RW.Ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić ?Z góry dziękuję i pozdrawiam;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 5 marca 2014 Udostępnij Napisano 5 marca 2014 Witam.A czy problem występował wcześniej, czy odtwarzacz teraz przestał pracować ? U mnie na przykład, problem ten wystąpił kilka razy, ale było to zimą. Widocznie auto było nierozgrzane, bo po chwili wszystko wróciło do normy. Ostatnim razem, kiedy nie chciał czytać ścieżek, wrzuciłem płytę czyszczącą i pomogło od ręki. Może tego spróbuj.No właśnie, a tylko na nagrywanych występuje ten problem ? Nic o tym nie napisałeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts