karmelo #1 Napisano 7 marca 2014 Cześć Dostałem same głośniki do kina domowego i chce je podłączyć do komputera.Jest to model Samsung HT-F5500, mam tylko 5 głośników + subwoofer i do tego takie kableCzytałem gdzieś, że trzeba dokupić wzmacniacz, ale nie wiem o co dokładnie chodziCzy ktoś mógłby mi podać link do aukcji z odpowiednim sprzętem, albo przynajmniej podpowiedzieć czego szukać? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potpourri #2 Napisano 7 marca 2014 Jak do suba tez idzie taki kabelek to musisz szukać amplitunera z wyjściem na pasywny subwoofer. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmelo #3 Napisano 13 marca 2014 podpowie mi ktoś, co dokładnie mam kupić? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #4 Napisano 13 marca 2014 Cytat Czytałem gdzieś, że trzeba dokupić wzmacniacz, ale nie wiem o co dokładnie chodzi Dokładnie , chodzi o to co napisałeś, wzmacniacz, amplituner stereo ( stereo jeśli podłączasz dwie kolumny ) , amplituner kina domowego ( jeśli podłączasz więcej niż 5 kolumn i liczysz na efekty kinowe ). Samej kolumny nie podepniesz pod komputer, tv, czy wyjście słuchawkowe.Amplitunery kina domowego :http://www.q21.pl/category/amplitunery-kino-domoweAmplitunery stereo:http://www.rtvmax.pl/Sklep/Stereo-i-inne,2,8,24,.htmTyle że tych kolumn raczej nie podepniesz pod nic powyżej, bo są dedykowane do zestawów "3in1" samsunga z którego je odłączono. Uszkodziłbyś raz dwa prawdziwy wzmacniacz razem z tymi mini głośniczkami . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potpourri #5 Napisano 13 marca 2014 Musisz szukać amplitunera z n/w wyjściem: Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmelo #6 Napisano 16 marca 2014 Cytat Tyle że tych kolumn raczej nie podepniesz pod nic powyżej, bo są dedykowane do zestawów "3in1" samsunga z którego je odłączono. Czyli skoro te amplitunery "nie pasują", to czego szukać? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach