Zdenon Napisano 9 marca 2014 Udostępnij Napisano 9 marca 2014 Witam. Jestem kompletnym laikiem w tych sprawach, więc postanowiłem znaleźć jakieś forum i popytać. Otóż zostałem poproszony o sprawdzenie czy sprzęt który posiadamy w domu jest jeszcze coś wart i czy da radę go sprzedać (w miarę opłacalnie). Jest to sprzęt używany, ponoć kiedyś kosztował sporo.SONY:ST-S590ESCDP-X202ESTC-K808ESTA-F590ESTo jest cały komplet. Tak jak powiedziałem, jestem kompletnym laikiem w tej sprawie, więc proszę Was o pomoc przy określeniu wartości tego sprzętu.Z góry dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 10 marca 2014 Udostępnij Napisano 10 marca 2014 ST-S590ES ok.250 - 400złCDP-X202ES ok.300 - 400złTC-K808ES ok.400 - 500zł (ale trzeba amatora)TA-F590ES ok.450 - 600złCeny podaję orientacyjnie, tak średnio. Sprzedawało się taniej, ale także jest wystawiane za trochę więcej. Szczególnie przez handlarzy.Jeśli Ci zależy na dobrej cenie a czas nie gra roli, możesz spróbować sprzedać za wyższą sumę. Jak się nie uda, stopniowo obniżać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts