Tuptak Napisano 5 marca 2008 Udostępnij Napisano 5 marca 2008 Witam serdecznie.Zastanawiam się nad kupnem ww kolumn. Nie ukrywam że podobają mi się I tutaj rodzi się pytanie. Jak się spisują i jak jest z ich jakością dźwięku? Czytałem że mają zbyt wyrazisty bas, czy to prawda? Niestety nie mam mozliwośći odsłuchu więc mogę liczyć tylko na opinie Słucham głównie metalu z wszystkimi jego odmianami. Będą podłączone najprawdopodobniej do http://www.allegro.pl/item312779707_piekny...foto_wejdz.htmlZ góry dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 5 marca 2008 Udostępnij Napisano 5 marca 2008 Wydaje mi się że jak nie masz zbyt daleko to warto pojechać posłuchać kolumn.Napisz do dystrybutora gdzie jest najbliższy sklep z tymi kolumnami,a w tym sklepie pewnie zaproponują i inne firmy więc po porównaniu decyzja łatwiejsza i do tego własna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuptak Napisano 5 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 marca 2008 Niestety do najbiższego większego miasta (Wrocka) mam koło 80km, więc dojazd odpada Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 6 marca 2008 Udostępnij Napisano 6 marca 2008 Ciekawym rozwiązaniem byłoby kupno Magnat 1000 to całkiem zacne kolumny.http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=323519597Powinny sobie spokojnie poradzić z muzą jakiej słuchasz i czadu trochę da sie dać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuptak Napisano 6 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2008 Czyli te Jamo są aż tak beznadziejne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 6 marca 2008 Udostępnij Napisano 6 marca 2008 nie krytykuję Jamo ,to też sprzęt firmowy i musi przyzwoicie grać.Trudno określić jak bo u Jamo nie ma jednej szkoły dźwięku, zmienia się w zależności do jakiego odbiorcy jest adresowana dana seria. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuptak Napisano 6 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2008 A może ktoś coś więcej powiedziec o tych Magnatach 1000, bo nie powiem fajne są, a i cena jak najbardziej w pożądku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts