BARII Napisano 10 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 lutego 2007 No no no duze maja swoja moc, ale mniejsze kolumny tez ze to gra lepiej od duzych??????? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 11 lutego 2007 Udostępnij Napisano 11 lutego 2007 Małe jest piękne?! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 11 lutego 2007 Udostępnij Napisano 11 lutego 2007 Wszystko zależy od pomieszczenia w jakim mają grać. Duże pomieszczenie -większe mocniejsze kolumny ,mniejsze małe kolumny/monitory/. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 12 lutego 2007 Udostępnij Napisano 12 lutego 2007 większe zazwyczaj zagrają lepiej. mają one wiele większy obraz i rozciągnięcie basu. dzwięk jest wiele pełniejszy itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefir Napisano 13 lutego 2007 Udostępnij Napisano 13 lutego 2007 A jak mozna mnie wiecej obliczyc moc/wielkosc do metrarza? Wiem, ze nie mozna uogolniac, ale jak to sie mniej wiecej ma do siebie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 14 lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 lutego 2007 ja nie mam pojeci jak to sie liczy. mam maly pokoik i w nim wielkie podlogowki 120W sztuka i do tego 120W subwoofer i nie zamienil bym tego na zadne regalowki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts