logistyk Napisano 4 maja 2014 Napisano 4 maja 2014 WitamChc臋 wszystkich profeskonalist贸w na pocz膮tku przeprosi膰 za swoj膮 ma艂膮 wiedz臋 i postaram si臋 w miar臋 wyja艣ni膰 problem.Posiadam wzmacniacz Teac ag D-8800 i kolumny Altus 110Poniewa偶 stary wzmacniacz odm贸wi艂 mi pos艂usze艅stwa i na chwil臋 obecn膮 nie za bardzo u艣miecha mi si臋 kupno nowego chcia艂bym pod艂膮czy膰 g艂o艣niki pod ten wzmacniacz. Ale problem jest takowy 偶e przy pod艂膮czeniu brakuj臋 mocy na bas w g艂o艣nikach poniewa偶 wzmacniacz ma wyj艣cie na osobny subwoofer. czy jest jaka艣 mo偶liwo艣膰 aby g艂o艣niki zagra艂y porz膮dnie pod tym wzmacniaczem?... spodziewam si臋 偶e odpowied藕 raczej b臋dzie negatywna i nie istnieje super mega "magiczna" przej艣ci贸wka kt贸ra by mnie uszcz臋艣liwi艂a do nieba, wi臋c 偶eby nie zak艂ada膰nie potrzebnie drugiego tematu jaki wzmacniacz polecacie pod te kolumny do 250-300z艂? Pozdrawiamp.s chocia偶 modle si臋 na kolanach 偶eby pierwsza opcja by艂a mo偶liwa! Pozdrawiam serdecznie! Odpisz, cytuj膮c
Pablo1964 Napisano 4 maja 2014 Napisano 4 maja 2014 Cudu nie b臋dzie ale upewnij si臋, 偶e w menu amplitunera g艂o艣niki frontowe ustawione s膮 na "large" a subwoofer wy艂膮czony (przypuszczam, 偶e taka opcja jest dost臋pna jak w wi臋kszo艣ci amplituner贸w kd). Je偶eli to nie pomo偶e, pozostaje wymiana amplitunera na wzmacniacz stereofoniczny. Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts