makmk Napisano 8 marca 2008 Udostępnij Napisano 8 marca 2008 Chę kupić zestaw stereo - wzmacniacz + CD + kolumny. Słucham rocka i muzyki poważnej. Umówiony juz jestem na odsłuch ale pierwszej selekcji chciałbym dokonać może już przed.Moje typy to:Arcam A70 lub 80 + CD 73Denon 1500AE + 1500AECambridge Azur 740 C +740ACarat 57Kolumny prawdopodobnie Monitor Audio RS6który z tych zestawów zagra najlepiej w w/w muzyce?chciałbym wybrać z tego 2 zestawy do przesłuchania, a może całkiem coś innego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 8 marca 2008 Udostępnij Napisano 8 marca 2008 Ja bym stawiał na Arcama powinieneś by zadowolony z jego dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 8 marca 2008 Udostępnij Napisano 8 marca 2008 Popieram przedmówce, również zestaw numer jeden, bezapelacyjnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts