mromat Napisano 5 czerwca 2014 Napisano 5 czerwca 2014 Witam, zastanawiam się jaki zestaw grający kupić do salonu 27mkw. Amplituner to SONY STR-DN840. Grałyby głównie w stereo, puszczaną muzykę z kompa, youtube, iphona. I teraz moje pytanie czy jest sens kupować zestaw 5.0 albo 5.1 wiedząc że przez dłuzszy czas te dodatkowe głosniki nie będą używane? Myślalem z początku o takim zestawie YAMAHA NS-PA40 http://uk.yamaha.com/en/products/audio-vis...k_b/?mode=model ale szybko dowiedziałem się ze to w porządku zestaw do kina domowego, gorzej z słuchaniem muzyki. Postanowiłem trochę poczytać i jestem na etapie doboru samych frontowych kolumn (ewentualnie potem dokupię zestaw pod kino). Co z tych trzech jak w temacie polecacie lub coś innego zupełnie? Chciałbym aby zajmowały jak najmniej miejsca. Cena za komplet musiałaby się wahać miedzy 1000-1500 zł.w późniejszym czasie amplituner i kino domowe bedzie wykorzystywane do konsoli PS4 Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 5 czerwca 2014 Napisano 5 czerwca 2014 MA dają radę, grają dość dynamicznym dźwiękiem, nasyconym, ciut konturowo i ładna przestrzeń, mogæ się podobać. Łatwo potem dokupić jakieś używane kolumny efektowe tej marki . Odpisz, cytując
mromat Napisano 5 czerwca 2014 Autor Napisano 5 czerwca 2014 mowisz o monitor audio MR 4? Odpisz, cytując
mromat Napisano 5 czerwca 2014 Autor Napisano 5 czerwca 2014 A czy ktoś się może wypowiedzieć o Roth Audio OLI 30 albo 40 ? Odpisz, cytując
Recommended Posts