mapo Napisano 11 marca 2008 Udostępnij Napisano 11 marca 2008 WitamBardzo proszę o propozcje sprzetu, ktry później mógłbym odsłuchać.Chciałbym zakupić wzmacniacz i kolumny podstawkowe. Na razie źródłem będzie PC z Kartą dźwiękowąDzieki temu będe mógł zakupić lepszy zestaw a za jakiś czas odtwarzacz CDSłucham różnej muzyki od rocka po klasykę. Liczy się dla mnie brzmienie dynamiczne, ale niezbyt ostre, takie bardziej kulturalne jednak nadające sie do szybszej muzyZ informacji jakie uzyskałem czytając zakładke TESTY biorąc pod uwagę mój budżet tj max 4000marki, o których słyszałem to m.iDenonNadRotelYamahaB&WDaliWarfedallCzekam na propozycje wraz z modelami, których powienienem posłuchać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 11 marca 2008 Udostępnij Napisano 11 marca 2008 Temat zamknięty - utworzono dwa razy to samo.Proszę korzystać z wątku z poniższego linku http://forum.audio.com.pl/index.php?showtopic=3901Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts