camilo1 Napisano 12 marca 2008 Udostępnij Napisano 12 marca 2008 Witam Chcialbym zakupic sobie jakis taki sprzet grajacy (wiadomo ze nie bedzie mozna oczekiwac po nim cudow) ale chcialbym posluchac na nich muzyki z bassem oraz zeby nadawaly sie w miare do ogladania filmow.Moj budzet to 400 zlmyslalem o JBL Creature II choc czytajac recenzje sie chyba nie nadaje do mojego zapotrzebowania dlatego prosze was o pomoc dziekuje z gory ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 12 marca 2008 Udostępnij Napisano 12 marca 2008 Co prawda przekracza budżet bo kosztuje 603 zł .Ale jest mała zgrabna i nawet ma wyższy bas.Wieża LG Fa 162 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camilo1 Napisano 13 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 marca 2008 (edytowany) oj przepraszam ze nie dopisalem . chodzilo mi o sprzet do kompa rozumiem ze wieze tez mozna podlaczyc .ale zestaw typowo pod kompa tak wlasciwie to zastanawiam sie meidzy logitech Z-2300 THX lub Creative l-trigue L3800 opinie kraza rozne dlatego mam dylemat pozdrawiam Edytowano 13 marca 2008 przez cz58y Dla dopisania do postu używaj opcji "Edytuj" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 13 marca 2008 Udostępnij Napisano 13 marca 2008 Ja wybrał bym Creative o tych drugich krążą różne opinie w necie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 13 marca 2008 Udostępnij Napisano 13 marca 2008 Nie chcesz wieży a szkoda .syn wykorzystuje ją jako wysokiej klasy głośniki do kompa .A przy okazji ma tuner,odtwarzacz mp3{nie blokuje napędu} do tego wszystko regulowane pilotem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 15 marca 2008 Udostępnij Napisano 15 marca 2008 Cytat Ja wybrał bym Creative o tych drugich krążą różne opinie w necie. Widocznie czytamy różne opinie, bo ja o Creative naczytałem się dużo niepochlebnych wypowiedzi. Z tego wynika że jestem za Logitech Z-2300 THX.http://www.ceneo.pl/;01567420-10.htm#productOpinions Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camilo1 Napisano 16 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 marca 2008 moze ktos jeszcze by sie wypowiedzial ;>bo tak naprawde nie mam pojecia..patrzac moca creative jest slabszy...ale biorac pod uwage design no to wiadomo wiadomo ze przy muzyce nei chodzi o wyglad tylko o to co z siebie wydobywaja jednak prezencja na moim biurku jest rowniez wazna a tak ps jaka karte dzwiekowa do takiego sprzetu warto kupic pod USB ;> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2008 W miarę dobra kart na złącze USB jest Sound Blaster Live! Nie jest to najnowszy model Creative, ale i taki powinien wystarczyć do stereo.http://www.allegro.pl/item335612511_sound_...risquel%5D.htmlChyba że chcesz droższą Audigy czy X-Fi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts