yag Napisano 30 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2014 WitamPadł mi wzmacniacz ca 500, poszukuję więc jego zastępstwa do kolumn tannoy m3. Koszt to 400-500 zł.Zależy mi tylko na tym żeby wzmak "pasował" że tak się wyrażę do charakteru kolumn, przy tej kwocie nie ma sensu chyba pisać o średnicy, basie i szczegółach hehe.Muzyka to metal, ciężka elektronika.Wzmacniacz muszę kupić na szybko i pewnie na allegro.Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 30 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2014 Nie wiem jak duże pomieszczenie ma obsłużyć zestaw. Ale proponuję poszukać jakiegoś Rotela lub Fine Artsa, czy wyższego modelu Marantza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2014 Witam.Podobnie na pierwszy ogień pomyślałem o FA V3-4, bo w tej cenie V4 powinieneś kupić. Gorzej z dostepnością tego wzmacniacza. Ewentualnie jeszcze dorzuciłbym Arcama. Za 500 zł dostaniesz Alpha 5/6 jak dobrze poszukasz. To także może być niezły trop. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts