Angel Napisano 11 września 2014 Udostępnij Napisano 11 września 2014 Na pewno trzeba zdjąć górną pokrywę i próbować od środka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 11 września 2014 Udostępnij Napisano 11 września 2014 Tak, to po pierwsze. Z tym, że tam wyświetlacz jest pod potencjometrem głośności i nie wiadomo jaki bedzie dostęp, ale powinno być możliwe do zlokalizowania. Z pewnością trzeba zajrzeć, żeby się przekonać.No chyba, że zaczekasz na ostateczną próbę z pilotem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keray69 Napisano 11 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2014 Witacie. Właśnie oglądałem środek i nie miałem pojęcia jak poodpinać te płytki, tam są te taśmy z przewodami i ciężko odpiąć te wtyczki,bałem się nie powyrywać czegoś, akurat u mnie był Syn na odsłuchu i jak zobaczył mnie w akcji , to kazał mi zakręcać obudowe bo on go może wziąć, a jemu radio nie potrzebne. Porównywaliśmy GRUNDIGA Z YAMAHĄ i stwierdził że r3 gra cieplej od YAMAHY ,ale góra jest mniej czysta i nie ma takiej przestrzeni. Czyli problem się rozwiązał sam, chłopak zabiera R3 do siebie, a jemu tuner i pilot sa nie potrzebne, a Ja będę się rozglądać za następnym sprzętem. Jak coś zwróci moją uwagę to zwrócę się do Was o porade. Na razie dziękuję wszystkim za okazałą pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 11 września 2014 Udostępnij Napisano 11 września 2014 No to fajnie, że sytuacja rozwiązała się sama. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts