Artur93 Napisano 16 września 2014 Udostępnij Napisano 16 września 2014 Witam ,Mam mozliwosc kupna takiego zestawu :Kolumny podłogowe Yamaha NS 300, 140WSubwoofer Yamaha YST - SW012, 45WAmplituner Denon AVR 1602Odtwarzacz CD Pioneer PD- 5700Czy za cene 900 zł jest to fajny zestaw ? Muzyki jaką słucham to głownie rap,hiphop trroche pop .PozdrawiamPomyłka pomierzyłem pokój i ma 17 m^2 i 2.7m wysokosci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 16 września 2014 Udostępnij Napisano 16 września 2014 Czy fajny, to zależy czego oczekujesz, bo to amplituner do kina domowego, tym bardziej że z subwooferem, a wspominasz o muzyce, szału tu nie będzie. Zestaw dość leciwy, cena średnio akceptowalna, za 200-300zł więcej można by zdecydowanie lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur93 Napisano 16 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 września 2014 A tak sobie powiedzmy do 1k kolumny+ wzmak , co byłoby wartego polecenia ? Z poprzednikow watkow widziałem , ze polecane są kolumny firmy Dali Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 16 września 2014 Udostępnij Napisano 16 września 2014 Przeczytaj dział pierwsze posty, na innych forach polecają ducato i transita, mnie jednak nie odpowiadają . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 września 2014 Udostępnij Napisano 16 września 2014 Cześć.Artur93, jeżeli bedziesz stawiał pytania w ten sposób, to nie doczekasz się konkretnej odpowiedzi.Przeczytaj poleconą Ci zakładkę i napisz post porządnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts