pirs Napisano 14 marca 2008 Udostępnij Napisano 14 marca 2008 Witam wszystkich.Wiem że wkładam kij w mrowisko ale co tam.Często słucham muzyki stereo w 7 kanałach i wierzcie mi efekt jest ciekawy. Sygnały lewego przedniego kanału są wyprowadzane do kanałów surround i tylnego surround,sygnaly prawego przedniego kanału są wyprowadzane do kanałów surround i tylnego prawego surround a komponent synfazowy lewego i prawego kanału jest emitowany z kanału centralnego.Zdaje sobie sprawe że stereo to dwa kanały ale trzeba troche poeksperymentować.Może ktos słuchał w ten sposób i podzieli się swoimi spostrzeżeniami.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 14 marca 2008 Udostępnij Napisano 14 marca 2008 Nie ważne jak słuchamy ,ma się podobać. Nie koniecznie wszystkim . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 15 marca 2008 Udostępnij Napisano 15 marca 2008 Też używam tego formatu . Nie ma zbyt dużej degradacji w jakości dźwięku, ale za to przestrzeń jest o wiele lepsza. Po to są takie możliwości by z nich skorzystać jak trzeba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasiad Napisano 16 marca 2008 Udostępnij Napisano 16 marca 2008 Ja natomiast używam magicznego pstryczka "Pure "audio lub direct. Super -polecam! ale jeśli słuchacie na korekcji-musicie się przyzwyczaić (ze dwie płyty).Dźwięk super,niczego za mało ani za dużo-w sam raz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts