teqi Napisano 23 września 2014 Udostępnij Napisano 23 września 2014 Witam wszystkich znawców tematu i nie tylko. Szukam kolumn do HK AVR240 oczywiście 8 ohm. Głównie kino tzn radio , muzyka różna ( raczej bez poważnej itp ) głównie pop , rock ,house trance.....Na początek chcę kupić dobre kolumny frontowe do tego z zamiarem rozbudowy .pokój 25 m2 .Przeglądając internet głównie spotkalem się z takimi producentami 8 ohm : Tannoy , Klipsch , Heco , Mission .Co może mi polecić1 Pokój 25 m22 Kwota do 1000 PLN3 Sprzęt Używany 4 Amplituner , początek samo stero , z późniejszą rozbudową 5 Muzyka głównie elektro , popJestem z Jaworzna jeśli ktoś w okolicy ma coś na sprzedaż w okolicy Krakowa - Katowic- Bielska Mogę pojechać osobiście zobaczyć, kupić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 24 września 2014 Udostępnij Napisano 24 września 2014 Cześć.Proponuję przeczytać zakładkę Pierwsze Posty i podać więcej szczegółów odnośnie Twoich wymagań. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts