infinityleba Napisano 15 października 2014 Udostępnij Napisano 15 października 2014 Witam , chciałbym zapytać kogoś kto zna sie na tej kwestii o sprawę zakupu amplitunera (nie mam konkretnego wybranego) do zestawu kina domowego , jest to zestaw 5.1 z odtwarzaczem dvd. I tutaj moje pytanie , czy ma to jakikolwiek sens, czy amplituner zmieni cokolwiek w dzwieku jesli podłącze pod niego taki zestaw? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 15 października 2014 Udostępnij Napisano 15 października 2014 Jeśli pytasz o sens dokupienia prawdziwego amplitunera KD do obecnego zestawu" all in one" 5.1( tak zrozumiałem z opisu) to kolumny z obecnego zestawu są zrobione pod taki gotowy zestaw i z innym lepiej nie zagrają, może nawet gorzej i coś się uszkodzi. Można by wykorzystać najwyżej dvd jako odtwarzacz . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 15 października 2014 Udostępnij Napisano 15 października 2014 Cześć. Napisz konkretnie, co masz obecnie, bo tak to nie wiadomo, czego i do czego szukasz. A jeżeli to zestaw w stylu, jak pisze Jacek75, czyli głośniki w stylu paczka Vibovit, to raczej amplituner nie wprowadzi tutaj znacznych zmian.A tak wogóle, to proponuję przeczytać zakładkę Pierwsze Posty, bo pytasz o amplituner, nie podając nawet kwoty jaką chcesz przeznaczyć na jego zakup. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysia26 Napisano 16 października 2014 Udostępnij Napisano 16 października 2014 napisz konkretnie co masz aktualnie? I jaką kwotę chcesz przeznaczyć to postaram się pomóc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysia26 Napisano 16 października 2014 Udostępnij Napisano 16 października 2014 napisz konkretnie co masz aktualnie? I jaką kwotę chcesz przeznaczyć to postaram się pomóc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 października 2014 Udostępnij Napisano 16 października 2014 Krysia26, weź się wypchaj ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts