infinityleba Napisano 15 października 2014 Napisano 15 października 2014 Witam , chciałbym zapytać kogoś kto zna sie na tej kwestii o sprawę zakupu amplitunera (nie mam konkretnego wybranego) do zestawu kina domowego , jest to zestaw 5.1 z odtwarzaczem dvd. I tutaj moje pytanie , czy ma to jakikolwiek sens, czy amplituner zmieni cokolwiek w dzwieku jesli podłącze pod niego taki zestaw? Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 15 października 2014 Napisano 15 października 2014 Jeśli pytasz o sens dokupienia prawdziwego amplitunera KD do obecnego zestawu" all in one" 5.1( tak zrozumiałem z opisu) to kolumny z obecnego zestawu są zrobione pod taki gotowy zestaw i z innym lepiej nie zagrają, może nawet gorzej i coś się uszkodzi. Można by wykorzystać najwyżej dvd jako odtwarzacz . Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 15 października 2014 Napisano 15 października 2014 Cześć. Napisz konkretnie, co masz obecnie, bo tak to nie wiadomo, czego i do czego szukasz. A jeżeli to zestaw w stylu, jak pisze Jacek75, czyli głośniki w stylu paczka Vibovit, to raczej amplituner nie wprowadzi tutaj znacznych zmian.A tak wogóle, to proponuję przeczytać zakładkę Pierwsze Posty, bo pytasz o amplituner, nie podając nawet kwoty jaką chcesz przeznaczyć na jego zakup. Odpisz, cytując
Krysia26 Napisano 16 października 2014 Napisano 16 października 2014 napisz konkretnie co masz aktualnie? I jaką kwotę chcesz przeznaczyć to postaram się pomóc Odpisz, cytując
Krysia26 Napisano 16 października 2014 Napisano 16 października 2014 napisz konkretnie co masz aktualnie? I jaką kwotę chcesz przeznaczyć to postaram się pomóc Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 16 października 2014 Napisano 16 października 2014 Krysia26, weź się wypchaj ! Odpisz, cytując
Recommended Posts