ziomek4007 Napisano 20 października 2014 Udostępnij Napisano 20 października 2014 Witam. Posiadam Samsunga UE40F6400 i ampli. Technics SA-EX120. Chcę ten zestaw połączyć ze sobą przez wyjście optyczne z TV przez FiiO D3. Mam nadzieję, że usłyszę dźwięk z kolumn Czy w przypadku zakupu np. dekodera cyfrowego polsatu i podłączeniu go pod TV dźwięk również popłynie do amplitunera bez żadnych zmian w podłączeniu?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 20 października 2014 Udostępnij Napisano 20 października 2014 Mnie z Fioo wszystko działa dobrze, filmy z HDD w usb telewizora też usłyszysz na kolumnach:wink: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek4007 Napisano 20 października 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2014 Z FiiO już ogarnąłem wszystko także ok Kwestia czy po podłączeniu dekodera nadal zostanie ten sam układ połączenia. Jeśli dobrze rozumuję dekoder wysyła sygnał audio do tv i tv do ampli? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 20 października 2014 Udostępnij Napisano 20 października 2014 Tak telewizor wysyła sygnał audio optyczny cały czas z każdej wyświetlanego "obazu", obojętnie czy jest on z dekodera, usb, ps4, dvd itd. idzie optykiem do fio i potem kablami rca do wzmacniacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek4007 Napisano 20 października 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2014 OK wszystko jasne. Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts