kubakorona Napisano 20 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 marca 2008 Cytat a nie lepiej kupic ampli stereo zamiast dolby? ? no wlasnie nie bo kiedys moze bede chcial sobie zrobic jakies kino domowe podlaczyc wiecej glosnikow i juz bedzie lipa z tego co sie orientuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 20 marca 2008 Udostępnij Napisano 20 marca 2008 jezeli w przyszlosci bedziesz chcial rozbudowac swoj system o kino domowe to niestety ale amplituner stereo odpada.pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakorona Napisano 27 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 marca 2008 http://allegro.pl/item329952114_yamaha_ax_...ne_cudenko.html mam okazje kupic taki wzmacniacz stereo od kolegi i jeszcze tuner dodaje do niego takze yamahy i chce za to 650 PLN ale wiadomo cene zawsze sie dogada.Co sadzicie???jutro obczaje w jakim stanie to jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 marca 2008 Udostępnij Napisano 27 marca 2008 Yamaha AX492 to już ładny "kawałek" sprzętu i jeśli jest w dobrym stanie i z pilotem to warto!Zakładam, że jednak pozostajesz przy stereo Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakorona Napisano 28 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 marca 2008 tak kupie sprzet stereo,bo raczej nie bede rozszerzał kina domowego w przyszlosci.Wydaje mi sie ze lepiej kupic wzmacniacz bo napewno bedzie gral lepiej niz amplituner. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 28 marca 2008 Udostępnij Napisano 28 marca 2008 I dobrze zrobisz.Yamaha AX-492 to niezły klocek,sam mam nowszy model AX-496.I jestem z niego zadowolony.Jednak z biegiem czasu wybrał bym AX-596. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts