ADRIAN12 Napisano 19 marca 2008 Udostępnij Napisano 19 marca 2008 kupiłem niedawno głośniki creative t20 ale niewiem czy to był dobry pomysł moje pytanie czy nielepiej było doskładać kasy i kupić t40 ????? z góry dzięki za odp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 marca 2008 Udostępnij Napisano 19 marca 2008 a moze po prostu stoisz przed dylematem wybrac te czy te drugiePosiadam T20 - jestem zadowolony w koncu to tylko biurkowe małe stereoJezeli masz duzo mijsca na biurku i mozesz rozstawic po 40-50 cm po bokach monitora to spokojnie wez T40jezeli masz male biurko radze wziac wersje "20"Dzwięk ok , basu nie ma duzo bo to małe jak wspomnailem stereo ale potrafia dobrze i glosno zagrac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADRIAN12 Napisano 19 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 marca 2008 ok dzięki ale czy opłaca się mnożyć cene ??????? jak z jakością dźwięku ???????? czy różni się kolosalnie???????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 marca 2008 Udostępnij Napisano 19 marca 2008 Pewnie będą grały bardzo podobnie zastosowane sa te same przetworniki wiec roznicy nie bedzie, 20 graja ok , zreszta gdzies pisałem juz o nic, to sluchania muzyki podczas pisania na kompie czy podczas pracy..lub przegladania np naszego forum dla mnie to idelnie grajaFilmy to juz rożnie zależy co kto lubi, mi w filmach brakuje tego czego kino stoi a mianowicie subwoofera - ale takie glosniczki nie kupuje sie do odgladania filmow tylko sluchania muyki podczas pracy z komputerem wyłącznie w ładnym stereo.. ładnie wyglądaja na biurku i bardzo sie kurzą Czy warto wydawac wiecej kasy na "40" powiem tak...spodziewam sie,ze nie zagraja ani dwa razy lepiej ani dwa razy głośniej:)..no moze ciut głośniejKwestia bardzo ważna to miejsce w jakim będą stały 20 wystarcza ze bede stały po min 15 - 20 cm od monitora, obawiam sie, ze T40 potrzebują min 20-35cm od monitora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADRIAN12 Napisano 19 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 marca 2008 dzięki t20 górą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 marca 2008 Udostępnij Napisano 20 marca 2008 polecam i napisz jak kupisz i czy sie nie rozmyśliłeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADRIAN12 Napisano 21 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 marca 2008 kupiłem creative t20 są super !!!!! po co komu większa moc te dają wystarczającouważam że t40 jest dla tych któży nie mają co zrobić z pieniędzmii moja mała rada - jeśli masz realtek gigabyte konfiguracja audio HD w equalizer ustaw je na opcje silny i włącz EQftedy ładniej grają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 22 marca 2008 Udostępnij Napisano 22 marca 2008 Temat zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts