zwojek Napisano 20 listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 listopada 2014 Witam,Postanowiłem zakupić słuchawki AKG K550, a dodatkowo ulepszyć dźwięk z telefonu/PC za pomocą E07K ANDES. Czy to dobre połączenie?Czy w przyszłości warto wzmocnić E07K za pomocą wzmacniacza E09K? Czy takowe wzmocnienie coś "da" w przypadku AKG K550? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 20 listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 listopada 2014 Już Ci pisałem raz (zdaje się, że wczoraj) w jakim dziale pytać o słuchawki. To jest dział Stereo, staramy się nie robić zbędnego bałaganu na Forum, więc nie rozumiem, po co tutaj piszesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwojek Napisano 20 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2014 To chyba nie mi Pierwszy temat założyłem, gdy nie wiedziałem, jakie wybrać itd. Tutaj chodzi o kwestię DAC + wzmacniacz, nie wiedziałem, że to zły dział. W takim razie wystarczy mi odpowiedź na mój temat w dziale PC Audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 20 listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 listopada 2014 A to Przepraszam, myślałem, że to Ty. Wczoraj ktoś pytał o słuchawki i podsyłałem tej osobie link do działu PC-Audio/iPhone/iPod, bo tam najlepiej pytać o słuchawki itp. Wybacz pomyłkę . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwojek Napisano 20 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2014 No problem, jeśli uzyskam na pytanie zadane w tym temacie odpowiedź w moim temacie w dziale PC-Audio, tym lepiej. W takim razie przepraszam za śmietnik, temat do usunięcia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts