krzysiek2007 Napisano 3 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2014 Witam.Jestem tu nowy i szukam pomocy a mianowicie chodzi mi o dobor kolumn do jednego z dwuch mplitunerow HK 3700 lub ONKYO TX-8050.Pokoj mam nieduży 15m a muzyki slucham różnej(pop, rock, elektroniczna).Chodzi mi o czysty i dynamiczny dzwiek nisko schodzacy bas kiedy trzeba dobrą góre i srodek.kolumny jakie by się mieściły w budżecie toJBL ES80MONITOR AUDIO MR4TAGA HARMONY PLATINUM V.2 F-80AMplitunera jeszcze też konkretnego nie wybralem z tych dwóch ale mają one radia internetowe i to jest powodem wyboru.Prosze o doradztwo , może ktoś ma takie kolumny i podzieli się doswiadczeniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 3 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2014 To przeczytaj pierwsze posty. Zastanów się też może bardziej nad jakimś wzmacniaczem, skoro masz określone wyższe wymagania co do dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 3 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2014 Cześć.Ja polecałbym Ci sprzęt używany, a jeżeli nie ufasz używanej elektronice, to chociaż kolumny z drugiej ręki. No ale wpierw faktycznie przeczytaj zakładkę Pierwsze Posty i podaj niezbędne informacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek2007 Napisano 3 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2014 http://www.sonica.pl/kolumny,podlogowe.html to sklep w ktorym chcę kupic.Chodzi mi o nowy sprzet który ma służyć na lata bez rozbudowy i dobór kolumn do któregoś z amplitunera podanego wyżej. Która z tych kolumn najlepiej by się zgrala z danym amplitunerem i czy te kolumny warte są kupna.muzyka bendzie glownie odtwarzana z usb (flac) iradio internetowe.Jeśli nikt nie słuchał tych koumn i nic na ich temat nie wie to przepraszam że zawracalem wam glowe.Chodzilo mi tylko o opinie na ich temat bo w sieci praktycznie nic nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts