esio72 Napisano 4 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2014 Witam. Mam okazję zakupu ampli tunera Sansui RZ 1000. Chciałbym się coś na jego temat dowiedzieć. Czy jest warty zachodu. Posiadam Kolumny Monitor Audio M4. Czy ten amplituner zagrałby na tych kolumnach. Głównie słucham muzyki z pogranicza Jazzu, ale zdarza się zagrzmieć na ostrą rokową nutę a i muzyką poważną nie gardzę. Jeśli Monitory do tego amplitunera by nie pasowały to prosił bym o radę za jakim zestawem kolumn się rozejrzeć. Budżet mam ograniczony, dla tego w grę wchodzą raczej używki. Ewentualnie prosił bym o sugestie co pasowało by pod kolumny Monitor Audio M4. Sprzęt będzie grać w pokoju 4mx4,5mx2,8m. Pozdrawiam Grzegorz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 4 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2014 Cytat Budżet mam ograniczony, dla tego w grę wchodzą raczej używki. Świetnie, ale jaki to przedział cenowy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esio72 Napisano 5 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2014 Witam. Myśle że ok 1000 złotych na kolumny. i podobna kwota jeśli bym szukał coś pod Monitor audio M4. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts