zieluwid Napisano 10 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2014 Ogólnie nie ma sensu ta dyskusja, ale gramofon kupiłeś używany a nie nowy, więc i mogłeś kupić Polski. Wcale nie są takie złe, tylko ich ceny w porównaniu do innych gramofonów zagranicznych, są czasami wprost śmieszne. Nie wiem ile zapłaciłeś za Yaqia, ale jakbym miał kupować, to zastanowiłbym się chyba nad czymś od Feliksa, a najpewniej nad jakimś DIY. Myślałem o tym ostatnio trochę, ale to zakup nie na teraz.U nas nie ma wielkiego wyboru niestety, tak więc, ja nie mam skrupułów kupować sprzętu innych producentów. Wystarczy, że płacę tu podatki . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik1982 Napisano 10 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2014 Cytat mogłeś kupić Polski. Wcale nie są takie złe, tylko ich ceny w porównaniu do innych gramofonów zagranicznych, są czasami wprost śmieszne. Hej Tak, dlatego napisałem: Cytat Wierz, mi gdybym miał kupować nowy sprzęt i miałbym porównywalny wyrób w podobnej cenie, Poza tym taka dyskusja ma tylko sens w przypadku produktów nowych -> gdzie trafia kasa na runku pierwotnym. Reszta, czyli obrót na rynku wtórnym to już peer 2 peer i nie ma znaczenia kto ani gdzie produkował.Póki jednak mogę wspomóc polskiego producenta przy zakupie nowego produktu tak robięPolskie nowe gramofony nie spełniają warunku (porównywalny wyrób w podobnej cenie)Ale masz rację, bo będzie offtopic, więc nie ciągnę tego dalej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 10 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2014 Sumując to szkoda, że u nas przez tak długi i prężny okres, mamy tak skromny dorobek .Pozdro ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OneJanusz2791 Napisano 11 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Chciałbym skonfigurować i skompletować dobrej jakości kino domowe w przystępnej cenie. Możecie polecić jakiś dobry sprzęt, który nie rozwali się po roku użytkowania? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 14 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2014 witam..moge sprzedac Tobie moje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts